Professionel webshop

Vi kan hjælpe dig med at opbygge en webshop specielt uadarbejdet til dig og dit firmas behov. Kontakt os i dag, og vi vil i samarbejde med dig finde en løsning der er tilpasset dine ønsker.

Udfyld formularen eller ring til os 26 84 92 40,
så vil vi vende tilbage inden for kort tid.

Vores arbejde

- noget vi er stolte af

Vores kunder er vores tempel, og vi lægger stor vægt på at give dem den service, som de fortjener og samtidig være en alsidig samarbejdspartner.

Vi guider og rådgiver derfor dig frem til den bedste løsning ud fra dine ønsker og muligheder, så vi når det mål, vi sammen har fundet frem til.

Uforpligtende samtale

Vi tager gerne en snak om, hvilken position du står i, og hvad du vil have ud af et tæt samarbejde med os.

Skræddersyet aftaler

Vi skræddersyer aftalen efter dine behov og ønsker, så du hver dag kan glæde dig til at åbne din hjemmeside.

Kundesamarbejde

God service er én af vores største værdier, og professionel rådgivning samt en hurtig service er derfor kernen.

Mange muligheder

Vores kompetencer er store og vores skuldre brede, så vi påtager os gerne alle opgaver, du kaster til os, både de sjove og de simple.

En professionel og troværdig webshop

Lad os hjælpe dig med din webshaop, samtidig giver vi dig muligheden for at bruge nogle af markedets velkendte partnere til din løsning. Vi sørger for at dine kunder finder din webshop troværdig ved at bruge betalings-, regnskabs- & fragt firmaer, der allerede er kendt blandt brugerne. Se et udpluk herunder.

Hvorfor ny webshop løsning?

Du skal have en webshop løsning, hvis du gerne vil sælge produkter og/eller ydelser nemt og bekvemt på internettet, hvor e-handel er en særdeles voksende industri. Det er derfor en god ide at være på et marked, hvor der er plads til at opnå vækst og her er internettet det helt rette sted.

En webshop løsning kan ydermere være med til at automatisere dele af salgsprocessen, hvilket giver dig mere tid til at rette fokus mod andre ting i din virksomhed. Når webshoppen først er oprettet, så kører den mere eller mindre af sig selv.

Lad os hjælpe dig igang

Udfyld formularen eller ring til os 26 84 92 40, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.
Vi vil i samarbejde med dig som kunde, finde den bedst mulige måde at hjælpe dig og dit firma videre på

Hvad får du med en professionel webshop?

FAQ

Læs vores oftest stillede spørgsmål. Er du stadig i tvivl? Så kontakt os her

Hjemmeside med webshop

Du skal i udgangspunktet have en webshop løsning, hvis du har en forretning, der sælger produkter og/eller ydelser. Derudover er det værd at hæfte sig ved, at e-handel gennemgår en rivende udvikling, hvorfor flere og flere kunder handler online. En af de store fordele ved at få udarbejdet en professionel webshop af os, er, at den altid er mobilvenlig og optimeret, således at kunderne nemt og sikkert kan tilgå webshoppen fra alle enheder. Indholdet bliver kort fortalt tilpasset til om de tilgår webshoppen fra en mobil, tablet eller computer. Faktisk er mere end 40 % af trafikken registeret fra mobile enheder og netop derfor er det vigtigt at kunderne kan tilgå din webshop løsning på letteste vis, så de ikke vælger en af konkurrenterne.

Hvad kan vi som fullservice webbureau gøre for dig?

Hos Plmedia tilbyder vi en webshop løsning med plads til at udfolde dine ambitioner. Med en moderne og professionel webshop løsning får du muligheden for at sælge dine produkter på internettet. Den skal være effektiv og brugervenlig, så dine kunder foretrækker at købe hos dig. Den skal være let at administrere, så du let kan styre ordrer og produkter i et simpelt design. Alt dette får du med en webshop løsning med WooCommerce. Vi har et bredt kendskab til alle discipliner kendetegnende for et webbureau, hvorfor vi med stolthed kan bryste os af at være fullservice. Igennem tiden har vi mere end 1.100 tilfredse kunder, der har fået lavet enten en ny hjemmeside eller hjemmeside med webshop hos os og mange af dem har valgt at fortsætte samarbejdet med markedsførings-, support- og driftsaftaler.

Optimer din online tilstedeværelse

Vores eksperter sidder klar til at rådgive og hjælpe dig med at udvikle en enestående hjemmeside.

Udfyld formularen eller ring til os 26 84 92 40, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.