Digital Rådgivning

Få professionel rådgivning om digital markedsføring

Vi kender det digitale marked ud og ind og kan med et professionelt synspunkt rådgive dig om, hvilke platforme og løsninger der passer bedst til din virksomhed og produkter.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 26 84 92 40,
så vil vi vende tilbage inden for kort tid.
Udfyld formularen eller ring til os på
tlf. 26 84 92 40, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.

Så let er et samarbejde med os

Uforpligtet samtale

Vi tager os en snak om hvordan vi kan hjælpe dig og dit firma med at opnå dine de mål som er blevet sat.

Vi går i gang

Efter enighed om proceduren, vil vi gå i gang med det aftale arbejde, og selvfølgelig dele processen undervejs.

Videre forløb

Når opgaven er fuldført, kan vi aftale om der skal være et yderligere forløb hos os, eller om du selv ønsker adgang.

“Hos os er det ikke internettet, men derimod fantasien, der sætter grænser.”

Professionel rådgivning, der kan skabe online værdi

Når vi siger professionel rådgivning, så mener vi rådgivning, der kan bane vejen for dig og din online succes. De fleste hjemmesidejere har ikke øje for det store potentiale, der ligger på de digitale platforme – og derfor kan et samarbejde med os være nøglen til at få udlevet de digitale drømme, du har. Når det er sagt, så stopper alt det sjove ikke der.
Ønsker du at komme øverst på skamlen, så er det helt centralt, at du opdaterer dit hjemmesideindhold i en strid strøm, så dit content opfylder Googles krav – og gør du dig samtidig synlig på de sociale medier, så er din markedsføringsstrategi godt på vej. Vi anbefaler altid vores kunder at være medrivende og engagerede i deres hjemmeside – for det vil give dig den fordel, der adskiller dig fra resten af oceanet af hjemmesider.
Et samarbejde med os vil derfor ikke kun bygge på flotte og fangende hjemmesider, der vil også være en nøje udtænkt strategi bag det. Vi udarbejder en strategi, der kan få dig langt frem i spillet – og så hjælper vi dig endda med at føre den ud i livet. Vores tid er din, og vores vision er din vision.

Må vi hjælpe dig?

Haster det?
– Så er du velkommen til at ringe til os på:
Udfyld formularen, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.

WordPress, Google Ads og Sociale Medier

Digital markedsføring ligger vores hjerter nært, og derfor har vi et stort fokus, der hedder: At vores kunder skal blive mødt af en effektiv og målrettet markedsføring, når de samarbejder med os. Vi har viden inden for SEO, Google Ads, WordPress samt de sociale medier, så vi kan få dig frem på alle platforme, skabe øget synlighed og måske endda tiltrække flere nysgerrige sjæle til din hjemmeside.
Vi har helt styr på, hvordan digital markedsføring kan gavne dig – og din målgruppe – så du når ud til de mennesker, der for alvor kan sætte skub i din hjemmeside. Lad os hjælpe dig videre inden for en eller flere af disse platforme, så du kan finde frem til det potentiale, du ved, din hjemmeside har.
Vores kunder er vores fundament, og vi sætter pris på hver og én. Vi lægger derfor stor vægt på at være i dialog med dig gennem hele samarbejdet, og vi tager os altid tid til dig, hvis du har spørgsmål, idéer, eller du blot vil drikke en kop kaffe.
Vi lader dig aldrig i stikken, og vi arbejder hver dag på at sikre dig det mest optimale udbytte. Vores arbejde skal kunne skabe værdi og give nogle resultater samt plante et smil på dine og dine kunders læber.
“Vi bygger vores hverdag op omkring dig.”

Kom højt på Googles liste

Der er ingen tvivl om, at Google har meget at skulle have sagt, når det kommer til en hjemmesides succes. Alt strategisk arbejde du laver på din side er nemlig i sidste ende for Googles skyld – og Google skifter humør, som vi andre skifter sokker. Skal du findes på internettet, så skal du optræde i søgeresultaterne – og det kan godt være en videnskab i sig selv at rangere, hvor det er sjovest.

Der findes et hav af løsninger på, hvordan du kan rangere bedre på Google, og det kan tage tid at finde den strategi, som kan løfte dig og din side bedst.  Vi er dog helt up-to-date på, hvilke ting Google tager i betragtning – og derfor kan vores faglige viden være god at have i baghånden, når du starter kapløbet om at komme højt på Google.

Søgeord, opsætning og annoncer er nogle af de værktøjer, vi benytter os af, og vi er sikre på, at der findes et match til dig i vores værktøjskasse. 
Vi hjælper dig med at finde din fordel, så du skiller dig ud blandt konkurrenterne.

Giv din side den opmærksomhed, den fortjener

Lige som var det dit barn, må du hele tiden have et overblik over, hvordan din hjemmeside præsterer og trives. Kan du derfor være på forkant med udviklingen og præstationen, så vil det gavne hjemmesiden i den anden ende. Det er derfor vigtigt at evaluere og optimere på både hjemmesiden, de sociale medier samt din Google Ads – det er nemlig en dynamisk proces, som aldrig ender, og som vi siger: ”Alting kan altid blive optimeret”.

Et team, der hver dag udfolder kreative idéer

Vores kontor består af en blandet gruppe af passionerede, engagerede og kompetente mennesker, der brænder for at hjælpe hjemmesideejere med at knække koden til den perfekte hjemmeside løsning samt online markedsføring.

Uforpligtende samtale

Vi tager gerne en snak om, hvilken position du står i, og hvad du vil have ud af et tæt samarbejde med os.

Skræddersyet aftaler

Vi skræddersyer aftalen efter dine behov og ønsker, så du hver dag kan glæde dig til at åbne din hjemmeside.

Kundesamarbejde

God service er én af vores største værdier, og professionel rådgivning samt en hurtig service er derfor kernen.

Mange muligheder

Vores kompetencer er store og vores skuldre brede, så vi påtager os gerne alle opgaver, du kaster til os, både de sjove og de simple.

FAQ

Læs vores oftest stillede spørgsmål her

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.