Google Ads kampagner, der rammer plet

Der findes ikke én annonceskabelon, som passer til alle virksomheder, ligesom der ikke findes én skabelon til marketingstrategier. Vi dykker derfor ned i din virksomhed og finder frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre. 

Udfyld formularen eller ring til os 26 84 92 40,
så vil vi vende tilbage inden for kort tid.

Vores arbejde

- noget vi er stolte af

Vores kunder er vores tempel, og vi lægger stor vægt på at give dem den service, som de fortjener og samtidig være en alsidig samarbejdspartner.

Vi guider og rådgiver derfor dig frem til den bedste løsning ud fra dine ønsker og muligheder, så vi når det mål, vi sammen har fundet frem til.

Uforpligtende samtale

Vi tager gerne en snak om, hvilken position du står i, og hvad du vil have ud af et tæt samarbejde med os.

Skræddersyet aftaler

Vi skræddersyer aftalen efter dine behov og ønsker, så du hver dag kan glæde dig til at åbne din hjemmeside.

Kundesamarbejde

God service er én af vores største værdier, og professionel rådgivning samt en hurtig service er derfor kernen.

Mange muligheder

Vores kompetencer er store og vores skuldre brede, så vi påtager os gerne alle opgaver, du kaster til os, både de sjove og de simple.

Lad os hjælpe dig igang

Udfyld formularen eller ring til os 26 84 92 40, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.
Vi vil i samarbejde med dig som kunde, finde den bedst mulige måde at hjælpe dig og dit firma videre på

"Hos os er det ikke internettet, men derimod fantasien, der sætter grænser. "

Vi finder din x-faktor,
der giver dig værdi

Vi tænker det alle sammen – hvor ville det være nemt, hvis den samme kampagneskabelon passede til alle virksomheder. Og så alligevel ikke, for passede alle til hinanden, ville det næsten være det samme, hvis alle var ens – og så går gassen af ballonen.Ingen hjemmesider eller virksomheder er ens, og derfor handler det om at finde de træk eller egenskaber, som sætter en tyk streg under: Hvem I er, og hvad I kan. Vi kan sætte streg under, at vi er specialister i at finde frem til, hvad lige præcis din virksomhed skal brande sig selv med. Og vi deler gerne ud af vores faglige viden samtidig med, at vi giver dig en indsigt i, hvad Google Ads kan gøre for din virksomhed.
Er du klar til at nå uanede højder? Det hele starter med, at vi sammen tager springet – springet ud i havet af annonce-muligheder.

Klar, parat og start - Google Ads

Lige som alt andet hos os, så starter vores arbejde med Google Ads også med, at vi vil lære dig at kende. Kender vi ikke dig, dine værdier eller dine favoritter, så kan vi ikke skabe de resultater, som begge parter løber stærkt efter at nå. Vi foretrækker at have en personlig samtale mig dig, hvor vi får dækket alt fra vision og værdier til, hvordan du tager din kaffe.Hurtigst muligt forsøger vi at skabe os et billede af, om du ønsker at opnå mere salg, flere nyhedsbrevstilmeldinger eller måske mere trafik på din side.

Herefter starter vores arbejde for alvor, og her går vi all-in med analyseværktøjer, så vi finder de helt rigtige søgeord til din Google Ads kampagne.Vores fornemmeste opgave er at skabe resultater for dig, og vi holder ikke inde, før vi får sendt dine annonceringer til tops – og dette sker gennem en kampagne designet præcist til dig. Stol altid på, at vi prioriterer dig, din virksomhed og din hjemmeside, og at vi opsætter din Google Ads kampagne med dine ønsker i tankerne.

Kvalitetsresultater og Quality score

Opnå resultater og start din rejse mod en succesfuld Google Ads strategi – vi står på sidelinjen fra A til Z. Din rejse starter her.. Dem, der siger, at man når længst med penge, de har tydeligvis ikke forstand på det spændende univers, som Google Ads er. Hvor stor succes du har med dine annoncer afhænger nemlig ikke kun af dit budget – den store Gud, Google, kigger også på dine annoncers kvalitetsresultater eller Quality score.

Det indebærer både kvaliteten af dine søgeord, men også hvor stor effekt de har. Din score udregnes på baggrund af den gennemsnitlige klikrate, landingssidens oplevelse og relevans samt annoncens relevans. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men jo bedre Quality Score du har, jo billigere bliver dine klikpriser. Med vores hjælp kan du hurtigt bevæge dig opad på Google og lege med nogle af de store konkurrenter, der hvor det er sjovest. 

Når samarbejdet varer ved

"Hos os er det ikke internettet, men derimod fantasien, der sætter grænser."

Står det til os, så slutter samarbejdet aldrig. Vi kan altid gøre lidt ekstra for at optimere, og derfor foretager vi løbende analyser, så vi hele tiden kan evaluere, om din Google Ads kampagne har den ønskede effekt. Med en løbende evaluering af kampagnen kan vi samtidig justere og optimere kampagnen, hvis uheldet skulle være ude, og ét af søgeordene eksempelvis ikke præsterer.

På den måde skaber vi konstant muligheder for, at dine mål opnås – og så kan vi hver dag gå i seng med et smil på læben og et roligt sind. Det er vores ambition, at dine Google AdWords annoncer og kampagner skal skabe rammen om din digitale drøm – og det er vores fornemmeste opgave at få dig frem til målstregen, så du blot skal tage skridtet over på den anden side.

Optimer din online tilstedeværelse

Vores eksperter sidder klar til at rådgive og hjælpe dig med at udvikle en enestående hjemmeside.

Udfyld formularen eller ring til os 26 84 92 40, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.