WordPress hjemmeside

Bliv visuel troværdig med en WordPress webside

Vi kender det digitale marked ud og ind og kan med et professionelt synspunkt rådgive dig om, hvilke platforme og løsninger der passer bedst til din virksomhed og produkter.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 26 84 92 40,
så vil vi vende tilbage inden for kort tid.
Udfyld formularen eller ring til os på
tlf. 26 84 92 40, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.

Så let er et samarbejde med os

Uforpligtet samtale

Vi tager os en snak om hvordan vi kan hjælpe dig og dit firma med at opnå dine de mål som er blevet sat.

Vi går i gang

Efter enighed om proceduren, vil vi gå i gang med det aftale arbejde, og selvfølgelig dele processen undervejs.

Videre forløb

Når opgaven er fuldført, kan vi aftale om der skal være et yderligere forløb hos os, eller om du selv ønsker adgang.

Mulighedernes land
- hvor grænser ikke findes

Digital markedsføring ligger vores hjerter nært, og derfor har vi et stort fokus, der hedder: At vores kunder skal blive mødt af en effektiv og målrettet markedsføring, når de samarbejder med os.
Vi har viden inden for SEO, Google Ads, WordPress samt de sociale medier, så vi kan få dig frem på alle platforme, skabe øget synlighed og måske endda tiltrække flere nysgerrige sjæle til din hjemmeside. Vi har helt styr på, hvordan digital markedsføring kan gavne dig – og din målgruppe – så du når ud til de mennesker, der for alvor kan sætte skub i din hjemmeside.
Lad os hjælpe dig videre inden for en eller flere af disse platforme, så du kan finde frem til det potentiale, du ved, din hjemmeside har. Vores kunder er vores fundament, og vi sætter pris på hver og én.
Vi lægger derfor stor vægt på at være i dialog med dig gennem hele samarbejdet, og vi tager os altid tid til dig, hvis du har spørgsmål, idéer, eller du blot vil drikke en kop kaffe. Vi lader dig aldrig i stikken, og vi arbejder hver dag på at sikre dig det mest optimale udbytte. Vores arbejde skal kunne skabe værdi og give nogle resultater samt plante et smil på dine og dine kunders læber.

Må vi hjælpe dig?

Haster det?
– Så er du velkommen til at ringe til os på:
Udfyld formularen, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.

En god start på dit nye, digitale liv

Din hjemmeside skal afspejle dig og din virksomhed – i hvert fald, hvis du spørger os. Derfor bruger vi god tid på at forstå, hvad du og din virksomhed står for, så vi kan skabe et digitalt hjem til jeres tanker, visioner og gode idéer. Det er vores idé, at ethvert stærkt samarbejde bygger på en ærlig og åben dialog, og vælger du os til at være din WordPress partner, så vælger du samtidig en passioneret partner, der er med dig hele vejen.

Bliv responsiv og gør Google og dig selv en tjeneste

Et af de nyeste tiltag på WordPress stammen er den responsive funktion. Med responsiv mener vi, at designet er tilpasset visninger på både mobil, tablet og computer. Når Google rangerer dig, afhænger det derfor også af, om din hjemmeside er responsiv – og det sørger vi for, at den er. Alle elsker et godt hjemmesidedesign – og det gør Google også.
En hjemmeside i WordPress får automatisk en lidt højere rangering på Google, og vi kan ved hjælp af søgemaskineoptimering sørge for, at din hjemmeside ryger endnu højere op ad den eftertragtede stige til toppen af Google. Vi sikrer, at din hjemmeside fungerer hurtigt og korrekt, så både kunder og Google synes om den. Og i sidste ende kan dette måske være opskriften på online succes, som du har ledt efter.

“Hos os er det ikke internettet, men derimod fantasien, der sætter grænser.”

Nøglen til succes med WordPress

Det er ikke nogen hemmelighed, som vi holder for os selv, at en dårlig hjemmeside kan koste dyrt på bundlinjen. En forvirrende og dårligt designet hjemmeside sender din troværdighed i jorden – og endda et par meter under overfladen.
Samtidig flygter potentielle kunder, før de får set sig om på siden og uden at opleve, hvilke skarpe ydelser eller produkter du tilbyder. Det er altså alfa og omega, at din hjemmeside er flot, brugervenlig og fungerer optimalt, for ellers gavner det dine konkurrenter fremfor dig.

En hjemmeside er aldrig færdig..

Hjemmesider er dynamiske størrelser, som hele tiden skal udvikles og optimeres. Arbejdet med en hjemmeside er aldrig komplet, og derfor er WordPress den bedste – og mest populære – platform. Med WordPress kan du redigere tekst, placere billeder, lave links, oprette nye sider og meget mere – helt uden at mestre kodning.
Her kan du blive ekspert inden for kodning med et enkelt klik, men vi står også til rådighed, så du kan fokusere på de sjovere ting – nemlig at holde din virksom ‘up-and-running’ i en travl hverdag. WordPress slår aldrig fejl, og det samme gælder os – så hop ombord og start dit nye eventyr i dag. Vi får dig til tops uden at gå på kompromis med dine ønsker, idéer og visioner.

Et team, der hver dag udfolder kreative idéer

Vores kontor består af en blandet gruppe af passionerede, engagerede og kompetente mennesker, der brænder for at hjælpe hjemmesideejere med at knække koden til den perfekte hjemmeside løsning samt online markedsføring.

Uforpligtende samtale

Vi tager gerne en snak om, hvilken position du står i, og hvad du vil have ud af et tæt samarbejde med os.

Skræddersyet aftaler

Vi skræddersyer aftalen efter dine behov og ønsker, så du hver dag kan glæde dig til at åbne din hjemmeside.

Kundesamarbejde

God service er én af vores største værdier, og professionel rådgivning samt en hurtig service er derfor kernen.

Mange muligheder

Vores kompetencer er store og vores skuldre brede, så vi påtager os gerne alle opgaver, du kaster til os, både de sjove og de simple.