Om Plmedia

Et team, der hver dag udfolder kreative idéer og tanker

Vores kontor består af en blandet gruppe af passionerede, engagerede og kompetente mennesker, der brænder for at hjælpe hjemmesideejere med at knække koden til den perfekte hjemmeside løsning samt online markedsføring.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os på
tlf. 26 84 92 40, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.
Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 26 84 92 40,
så vil vi vende tilbage inden for kort tid.

Her er der plads til alle..

Du sikrer dig en plads i vores fællesskab

Det digitale univers er en kompleks verden, og derfor har vi viet vores liv til at hjælpe folk over på den anden side, hvor græsset er grønnere. Vores erfaring, viden og service skaber et rum, hvor der er plads til fordybelse, innovative idéer og spørgsmål, og du er sikret en plads i vores fællesskab, hvis du vil dele din digitale verden med os.
Vi kan varetage alt fra små dele af din hjemmeside til hele molevitten – og derfor kan du være tryg, hvis du lander mellem vores hænder. Giver du ikke slip på os, så giver vi heller ikke slip på dig.

Sjovt for begge parter

Vi står altid klar med en hjælpende hånd samt et professionelt øje – og du kan bide dig selv i næsen på, at vi sætter dig højest på vores prioriteringsliste. Vi arbejder samtidig ud fra en idé om, at samarbejdet skal være sjovt for begge parter. Starter du et samarbejde med os, så påbegynder vi en fælles fremtid – en bedre og mere digital fremtid, hvis du spørger os.
Vi lægger stor vægt på at skabe omgivelser, der giver plads til alle, og derfor kan vi rumme alle virksomheder, mennesker og services. Giver du os chancen for at bevise vores værd, så lover vi, at vi ikke skuffer – men derimod præsterer vi både fagligt og socialt.
“Vi præsterer på alle områder.”

Et team, der hver dag udfolder kreative idéer

Vores kontor består af en blandet gruppe af passionerede, engagerede og kompetente mennesker, der brænder for at hjælpe hjemmesideejere med at knække koden til den perfekte hjemmeside løsning samt online markedsføring.

Uforpligtende samtale

Vi tager gerne en snak om, hvilken position du står i, og hvad du vil have ud af et tæt samarbejde med os.

Skræddersyet aftaler

Vi skræddersyer aftalen efter dine behov og ønsker, så du hver dag kan glæde dig til at åbne din hjemmeside.

Kundesamarbejde

God service er én af vores største værdier, og professionel rådgivning samt en hurtig service er derfor kernen.

Mange muligheder

Vores kompetencer er store og vores skuldre brede, så vi påtager os gerne alle opgaver, du kaster til os, både de sjove og de simple.