SEO - Søgemaskine optimering

mere trafik på din side med den rette optimering

Arbejder du med online markedsføring – eller har du blot en stigende interesse for emnet – så er SEO et essentielt værktøj at have kendskab til. Vores SEO-ekspert sidder hver dag og hjælper virksomheder med at optimere deres hjemmeside, så Google hver dag kan gå tilfreds i seng.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 26 84 92 40,
så vil vi vende tilbage inden for kort tid.
Udfyld formularen eller ring til os på
tlf. 26 84 92 40, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.

Så let er et samarbejde med os

Uforpligtet samtale

Vi tager os en snak om hvordan vi kan hjælpe dig og dit firma med at opnå dine de mål som er blevet sat.

Vi går i gang

Efter enighed om proceduren, vil vi gå i gang med det aftale arbejde, og selvfølgelig dele processen undervejs.

Videre forløb

Når opgaven er fuldført, kan vi aftale om der skal være et yderligere forløb hos os, eller om du selv ønsker adgang.

“Hos os er det ikke internettet, men derimod fantasien, der sætter grænser.”

Søgemaskineoptimering og de mange muligheder

SEO-optimering bør være en central del af alle hjemmesiders online markedsføring, for det er på denne måde, man har mulighed for at blive fundet i det store hav af konkurrence og information – nemlig på Google.
Det lyder måske som en simpel opgave, men SEO-optimering kan være svært at lykkedes med i første forsøg, og derfor eksisterer der SEO-bureauer som os, så vi kan hjælpe dig med at få styr på SEO, Google og alt, der hører med. Vi arbejder ud fra mottoet: ’’Alt kan blive optimeret’’, og det holder vi fast i.
Kvaliteten, mængden og omfanget af din SEO kan altid blive optimeret – og her kommer vores skræddersyet løsning ind i billedet. Vi dykker ned i dit fagområde og din hjemmeside, og har kun fokus på at optimere og udvikle din online markedsføring samt SEO. SEO er en opadgående kurve, og har man en drøm om online succes, så er dette et værktøj, man ikke skal spare på.

Må vi hjælpe dig?

Haster det?
– Så er du velkommen til at ringe til os på:
Udfyld formularen, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.

SEO - et formål, der er til at forstå

I dag er udgangspunktet for god SEO-optimering at skabe fyldestgørende, tiltrækkende og sprogligt-lækkert indhold. Får dine kunder den information de søger, er den attraktiv at læse, og har du endda nok tekstindhold på din hjemmeside? Vil du konkurrere med de største på markedet, så skal der kunne sættes flueben ved alle disse spørgsmål – uden undtagelse.
Første trin op ad SEO-optimeringsstigen er at finde de søgeord, du vil findes på. Her er der ingen grænser for kreativitet, og søgeordene kan både være ord, der beskriver jeres lokation, virksomhed eller branche, men det kan også indebære brandnavne – eks. blandt de produkter I benytter jer af.

De efterfølgende kreative SEO-trin

Herefter handler det om at udfolde alle ens kreative sider og forfatte godt indhold til hjemmesiden. Har man et par online markedsføringsbriller, så er dette tidspunktet at iklæde sig dem. SEO-tekster må nemlig godt være forfattet med en snert af genialitet, så du i sidste ende opnår det, du ønsker med din SEO optimering. Modsat, hvad mange folk tror, så er der ikke regler for, hvor lange SEO tekster skal være – men tænk altid over, at teksten skal fremstå letforståelig, flydende og god. Søgeordene skal naturligvis indgå i teksten flere gange, så en vis mængde tekst skal der til for at skabe det helt rigtige flow.
At forstå SEO kan være som at forstå paragrafferne i loven, men vi har helt styr på, hvordan vi får dig til tops med søgeordsoptimering – og det er inden for vores fire vægge, at magien sker.

Når teknikken slår til

Når teksten er færdig og krydret med sjove ord, originale vendinger eller informative sætninger, så begynder det tekniske arbejde. H1’ere, H2’ere, intern link-building og URL-adresse er blot en lille del af det arbejde, der ligger forude, hvis altså SEO-optimeringen skal være en succes. Alle disse virkemidler er medvirkende til, at du vil rangere bedre på Google, da du giver klar besked om, at den eftersøgte information er at finde på din hjemmeside – og jo, Google er klog nok til at vide fra eller til.
Ved intern link-building får du en endnu bedre placering, da Google her vil finde mere relevant information, når den laver søgninger på din side, end hvis du udelader disse links. Så der er ingen tid at spille – tiden går. På trods af at online markedsføring spiller en stor rolle, så er det også vigtigt at skabe en hjemmeside, der er nem at tilgå for de besøgende. H1’ere og H2’ere er derfor ikke kun gode SEO-værktøjer, de skaber også et bedre overblik og endda en bedre oplevelse af din hjemmeside. Alt SEO-arbejde er med henblik på kunden og de besøgende – for det er dem, der i sidste ende vil skabe de bedste resultater for dig.

Vi hjælper dig videre med SEO og alt, der hører med

Vi er SEO-nørder med stort S, og med vores mange års erfaring inden for dette felt så tør vi godt kalde os for eksperter. Hver dag hjælper vi virksomheder med at optimere deres hjemmeside, så de ikke får bøvl med Google, og deres besøgende samtidig får en god oplevelse på deres side. Samtidig sørger vi for, at vi hverken spilder din eller vores tid, og da Google blot venter på, at vi går i gang, så sidder vi klar til at tage dig i hånden.
Vi kan tage dig med på en rejse mellem H1’ere, link-building og alle de andre sjove SEO-værktøjer, så du kan finde din plads i dette spændende univers – og endda se resultater i den anden ende. Spørger du os, så er det en win-win situation, der taler for sig selv.

En SEO-løsning, der afspejler og tilpasser sig dig

Ingen mennesker er ens, og ingen hjemmesider er ens. Af den grund har vi specialiseret os i at udvikle skræddersyede løsninger til vores kunder, som matcher deres behov og budget. Online markedsføring er en vildmark at finde rundt i, og vi sætter en ære i at bane vejen for virksomheder, organisationer og andre hjemmesideejere. Vores SEO-ekspert er en erfaren analytikere, der lever og ånder for, at hjemmesideejere opdaterer og optimerer deres content. Vi kan på ingen tid fortælle dig, hvad du kan bruge SEO til – og om du har brug for en optimering.
Vi fordyber os altid i vores arbejde, og vi har altid en innovativ idé til, hvordan vi bedst kan skabe resultater for vores kunder. SEO-optimering er en opgave, der aldrig bliver helt fuldendt, for der dukker konstant nye ting op fra Google. Derfor kan det være til stor gavn at indgå et tæt samarbejde med et team som os, da vi altid har fingeren på SEO-pulsen og overvåger Google og dens mange opdateringer dagligt. Find dine keywords, forfat godt indhold og lad teknikken gøre dens arbejde – eller lad os hjælpe dig med at tilfredsstille Google.Vi står altid klar med en hjælpende hånd, et par gode råd eller en kreativ tilgang til din online markedsføring.

Må vi hjælpe dig?

Haster det?
– Så er du velkommen til at ringe til os på:
Udfyld formularen, så vil vi vende tilbage inden for kort tid.

Vores tilgang til SEO-optimering

SEO er organisk og er en troværdig måde at lave online markedsføring på – men det tager også tid, og det kræver en knivspids tålmodighed at opnå de bedste resultater med SEO-optimering. Hos os starter processen med en grundig søgeordsanalyse, så vi sammen finder frem til, hvilke søgeord du ønsker at blive fundet på.
Vores SEO-ekspert er specialiseret i at kunne finde hoved og hale i SEO-verdenen og er en trofast samarbejdspartner at have både før, under og efter, jeres hjemmeside er blevet optimeret. Efter vi har skabt os et overblik over jeres side, samt jeres placering på Google, så begynder SEO-optimeringen for alvor – og det er nu, det sjove arbejde går i gang.

SEO optimering - rank, hvor det er sjovest

Afhængigt af jeres behov og formål begynder SEO arbejdet med at skabe nyt indhold til jeres side. Har I ikke selv kreativiteten eller tiden til at kreere dette, så sidder vi allerede klar ved tasterne og kan være behjælpelige med at finde på gode, spændende og tiltrækkende sætninger, som vil trække sild, makreller og andre fisk i land – flere besøgende er nemlig dét, der kan sparke din forretning i gang.Herefter starter arbejdet med at opfylde Googles kriterier samt lave H1, H2 og H3’ere, interne links og alt det andet, der følger med.
Vi laver det fulde arbejde inden for SEO-optimering – fra det basale til det helt tekniske, så du kan ånde lettet op og lægge alt ansvar på vores skuldre. At rangere højt, og komme op og lege med de store drenge, tager tid, når det handler om SEO. Intet sker fra den ene dag til den anden, så derfor kan vi sidde med friske, skarpe øjne på dine optimeringer, så du kan fokusere på de sjovere ting i livet – for ja, vi rangerer jeres behov øverst.Lad os tæmme Google og holde din hjemmeside opdateret, god og tilfredsstillende.

Et team, der hver dag udfolder kreative idéer

Vores kontor består af en blandet gruppe af passionerede, engagerede og kompetente mennesker, der brænder for at hjælpe hjemmesideejere med at knække koden til den perfekte hjemmeside løsning samt online markedsføring.

Uforpligtende samtale

Vi tager gerne en snak om, hvilken position du står i, og hvad du vil have ud af et tæt samarbejde med os.

Skræddersyet aftaler

Vi skræddersyer aftalen efter dine behov og ønsker, så du hver dag kan glæde dig til at åbne din hjemmeside.

Kundesamarbejde

God service er én af vores største værdier, og professionel rådgivning samt en hurtig service er derfor kernen.

Mange muligheder

Vores kompetencer er store og vores skuldre brede, så vi påtager os gerne alle opgaver, du kaster til os, både de sjove og de simple.